Szekeres Viktor

Az RTL Klub ősszel folytatja magyar sorozatainak egy részét

Csak ősszel kerül képernyőre A tanár és az Apatigris.

Hiába indult el szombaton A tanár harmadik szezonja és vasárnap az Apatigris első évada, az RTL Klub úgy döntött, hogy tévében csak ősszel fogja folytatni a sorozatait, ugyanis az időpontjaikban inkább aktuálisabb, a karanténnal foglalkozó produkciókat fog adni. Aki azonban kíváncsi a szériákra, az tovább nézheti őket, ugyanis az RTLMost+ kínálatába heti rendszerességgel fel fognak kerülnek az epizódjaik.

A lépésre, amellett, hogy a helyettes műsorok csak most sugározhatóak, talán azért is szükség volt, mivel jelenleg nem nagyon tud szkriptelt szériát forgatni a csatorna, így minden bizonnyal A mi kis falunk őszi kezdéséről is le kell mondania. Így viszont lesz lehetősége arra, hogy újdonságokat adjon a szkriptelt tartalmak között is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Arra amúgy nem gondolt még senki, hogy az embernek esetleg a töke tele már az egésszel, és nem akar szórakozásképpen is a kibaszott járványról meg karanténról hallani? Mert én már rohadtul unom, hogy a kelleténél jobban ömlik a csapból. Együtt kell élni vele, de nem muszáj mindig ezt erőltetni mindenhol.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2020.04.14. 16:20:58