Szekeres Viktor

Újonc jelenleg a legnézettebb film a magyar Netflixen

A Kishúgom esküvőit nézik legtöbben itthon a Netflixen.

A Netflix pár hete elkezdte közzétenni országok (és műfajok) szerint lebontott toplistáit, ami azt jelenti, hogy arról is tájékozódhatunk egy ideje, hogy Magyarországon mi a Netflix-előfizetők 10 kedvenc filmje, valamint sorozata. Ezek a listák napi frissítésűek.


Hétvégén általában értelemszerűen a pénteki premierfilmek egyike szokott a legnézettebb lenni a filmek közül, és ezúttal is ez a helyzet, a Kishúgom esküvői (Love. Wedding. Repeat.) érdekelte legjobban a hazai előfizetőket. Ami azonban figyelemreméltó, az a második és harmadik helyezett, hiszen ezek régebbi filmek. Az ezüstös pozícióban az Adam Sandler-féle Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery) volt, míg a bronzérmet a Six Underground - Hatan az alvilágból (6 Underground) című Michael Bay-film szerezte meg.

A lista érdekessége, hogy A nagy szám (The Main Event) című pankrációs premierfilm csak az 5. helyen áll, valamint hogy egy magyar produkció, a Nyitva a hetedik. És azt is érdemes megjegyezni, hogy az elmúlt hetek egyik legjobban hype-olt Netflixre is felkerült filmje, a spanyol Platform még mindig befért az első tízbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!