Szekeres Viktor

Folytatódik a Mr. Robot készítőjének sorozata - itt az előzetes

Nemsokára folytatódik a Homecoming.

Májusban válik elérhetővé az Amazon Prime Video szolgáltató kínálatában a Homecoming második szezonja, melynek egyik executive producere az a Sam Esmail, aki a Mr. Robotot is jegyezte. Ezt beharangozandó az Amazon ki is adta a széria folytatásának első előzetesét. Vajon sikerül tartani az első évad magas színvonalát?


Az Amazon 2017-ben két évadra rendelte be a sorozatot, melynek első szezonjának Julia Roberts voltz a főszereplője. A sorozat az azonos című fikciós podcast adaptációja, ami afféle politikai thriller, ami telefonhívásokból, terápiás beszélgetések felvételeiből és kihallgatott diskurzusokból áll össze, és egy szociális munkásról, annak ambiciózus főnökéről és egy civil életre vágyó katonáról szól.

A Homecoming készítője Eli Horowitz és Micah Bloomberg, az első évad főbb szereplői Stephan James, Bobby Cannavale, Shea Whigham, Alex Karpovsky, valamint Sissy Spacek, Marianne Jean-Baptiste, Brooke Bloom, Ayden Mayeri, Jacob Pitts, Hong Chau, Jeremy Allen White, Sydney Poitier és Dermot Mulroney voltak. A második évadra kiemelt szereplőként Janelle Monáe érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!