Szekeres Viktor

Feldolgozást kap a Más világ

The Others-remake készülhet.

Elkészülhet Alejandro Amenabar kultikus filmjének a Más világnak (The Others) az újabb feldolgozása, miután a jogtulajdonos licitálásra bocsátotta a mozifilmes változat jogait, és azt a Sentient Entertainment szerezte meg. A lépésnek az apropója minden bizonnyal az volt, hogy jövőre lesz 20 éve annak, hogy bemutatták a Nicole Kidman főszereplésével készített természetfölötti horrort. (A Sentient a Film Sharkshoz tartozó The Remake Companyvel, valamint Enrique Cerezo Video Mercuryjával szerződött le, utóbbi akkor szerezte meg a jogokat, amikor megvette a Sogecine-ét, ami korábban a Canal Plus-höz tartozott.)


A terv természetesen nem egy az egyben feldolgozás lenne, hanem a történet újragondolása és egyben modernizálása is, és mondanunk sem kell, hogy a projekt iránt már most érdeklődnek A-listás filmesek és színészek, valamint nagy stúdiók. A film annak idején nem csak elismert lett, de sikeres is, hiszen 17 milliós költségvetésből készült, és Amerikában 97, míg a világ többi részén 113 millió dollár folyt be a vetítéseiről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    És ebből értelemszerűen következik, hogy ezt a filmet nem erre, vagy nem ugyanarra hegyezik ki, mint ahogy már voltak hasonló példák is korábban. De azért ezt a filmet közel sem annyira határozta meg a csavarja szerintem. Inkább volt benne csavar, de ezt nem azon Nagy Öt között emlegetik, amik teljes egészében meghatároz a fordulat.
  • Voltan #1
    Tök jó ötlet egy alapvetően egy marha nagy dramaturgiai csavarra építő filmet újra megcsinálni, tényleg...