Szekeres Viktor

Már horrorfilmek premierjét is el kell halasztani...

A Kampókéz premierje sem érkezik meg időben.

Mint ismert, a koronavírus-járványt a WHO világjárványnak minősítette, majd pedig az Egyesült Államok is országos szükségállapotot hirdetett ki, aminek hatására nagyon sok film forgatását leállították - akadtak, melyeket korábban, másokat pedig később. Ezzel párhuzamosan a mozik működését is szüneteltetik nagyon sok országban, ami értelemszerűen premierdátumok eltolásával is jár.

Az egyik legutóbbi áldozat a Kampókéz (Candyman) című horrorfilm, amit eredetileg június 12-én mutattak volna be Amerikában, de a forgalmazó elhalasztotta a premiert, és az új dátumot szeptember 25-ére tűzte ki, amit talán lehet tartani.

A filmnek az Us és a Get Out rendezője, Jordan Peele az írója volt, a rendezést pedig Nia DaCosta kapta meg, míg a szkript írásába Win Rosenfeld segített be. Az új Candyman afféle spirituális folytatása lesz az eredetinek, visszatér arra a környékre, ahol az 1993-as első rész is játszódott, oda, ahol a legenda kezdődött. Más kérdés, hogy Chicago azon gettós része mára már dzsentrifikálódott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!