Szekeres Viktor

Ők lesznek a szereplői a TV2 koronavírusos realityjének

Megvan a #maradjotthon szereplőgárdája.

A minap számoltunk be arról, hogy a TV2 a járványhelyzetre reagálva #maradjotthon címmel indít dokurealitysorozatot, amiben celebek fogják dokumentálni mindennapjaikat, azt, hogy miképp dacolnak a járványhelyzettel. Nos, most kiderült, hogy kiket szerzett meg a TV2, és máris javítanunk kell magunkat, ugyanis nem csak ismert emberek fognak saját kamerával tudósítani mindennapjaikról.

A jövő héten hétfőtől főműsoridőben jelentkező széria a csatorna közleménye szerint "egyszerre informál, segít, szórakoztat, és ami a legfontosabb, közösséget épít." Akik ebben segítséget biztosítanak, Tóth Gabi és férje Krausz Gábor (valamint kisbabájuk), Szabó Simon és Linczényi Márkó. Rajtuk kívül dr. Kőnig Róbert gyermeksebész és gyermektraumatológus, akit a TV2 közleménye szerint "sokan csak Gyermeksuttogóként emlegetnek, és aki a János Kórház ügyeletéről forgatja videónaplóit". Mellette dr. Kiss Csaba kótaji háziorvos fog még szerepelni, aki miután egy koronavírussal fertőzött beteget látott el, maga is karanténba került. És a harmadik civil Keve Márton, séf lesz, aki önkéntesként egészségügyi dolgozóknak főz, ő volt az #etesdadokit kezdeményezés egyik elindítója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ugh #6
    Te meg mi a retkes faszert letezel?
    Az unboxing az tenyleg egy kategoria ezzel, ja.
    A te lebomlott fos agyadban, te geci.
    Itt emberek halnak meg es az csinal ennek az okadeknak reklamot.
    Azzal is jatsz el, hanyan neznek szivesen ahogy teged kozepkori modszerekkel felakasztanak, majd mig elsz kibeleznek, megnyuznak majd felnegyelnek a picsaba.

    Ostoba, degeneralt, agymosott kreten....

    Utoljára szerkesztette: ugh, 2020.04.02. 23:17:25
  • ugh #5
    Azokat baszogatjak akik felvetik, hogy gyanus ez az egesz de azokat a penzehes, otvaros, gennyes, szarhazikat akik keresnek rajta, nem.
    Okadek ez az egesz.
    Es azok azok akik ebben resztvesznek (otlezgazda, rendezo, resztvevo) az emberiseg legalja.
  • Csaba161 #4
    Ennél tényleg nincs lejjebb, hogy a egy halálos vírusjárványt kihasználva akarja egy TV növelni a nézettségét. Ilyen ocsmány dolog eddig nem volt a világon...
  • zetortraktor #3
    Egyébként, LOL... Pár napja ezt írtam neked, az egyik hisztidre (idézem) "addig jó, míg fel nem fedezed, hogy a youtubeon van olyan műfaj, hogy vlog. Amiben nem egymással beszélnek emberek, hanem EGYEDÜL!! BELE A KAMERÁBA!! CSAK ÚGY!!) "

    Éreztem, hogy el fog jönni ez a pillanat, amikor rádöbbensz. Videó napló. Emészd.

    És hidd el, még nincs vége. Van olyan műfaj is, amikben emberek azt veszik fel, hogy különféle termékeket bontanak ki. Ennyi. Semmi más. Ezek az ún unboxing, azaz kicsomagolós videó. remélem, nem futsz bele!
  • zetortraktor #2
    Á, te vagy az, aki egy szót sem szól, csak nyálcsorgatva nézed az olyan műsorokat, valóságshow-kat és szkriptelt sorozatokat, amikben emberek egymást ölik és orgiáznak a nézettségért, de amint egy háziorvos megmutatja, hogy mit csinál, és beszél a tapasztalatairól, vagy egy random ember megmutatja az otthonát, ahogy gyereket nevel, máris eldurran az agyad, hogy ez mekkora gáz.

    Te vagy az az ember, a fikageneráció tagja, akit nem az érdekel, hogy valami hogy van elkészítve, hanem bizonyos dolgoknak már a gondolatát is utálod. Legszívesebben eltörölnéd a föld felszínéről azokat, akik kamerák elé állnak, és azokat az 50 év fölötti nagymamákat és tizenéves lányokat, akik néznek ilyesmit.

    A legszebb az egészben, hogy ez az utálkozás olyasmire vonatkozik, ami nem is érdekel téged - neked az a fontos, hogy ne is létezzen. Elsőként olvasod el az ilyesmiről szóló bulvár híreket a jelek szerint, de csak azért, hogy utálkozhass.
  • Zombee #1
    Mindig van lejjebb.