Szekeres Viktor

Készül a Hobbs & Shaw 2

Nem meglepő módon folytatódhat a Halálos iramban spinoffja.

Manapság amire rá van írva, hogy 'Halálos iramban', az sikerre van ítélve, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a Hobbs & Shaw ennyire nézetté vált a moziba járók körében. A siker konkrétan akkora volt, hogy Dwayne Johnson tegnap egy Instagramos kérdezz-felelekben meg is említette, hogy már fejlesztés alatt van a folytatás, épp az új epizód kreatív irányán agyalnak.

Ez persze nem jelenti azt, hogy el is fog készülni a film, de ha jó pitch-csel állnak elő a producerek, akkor a Universal biztosan zöld utat fog biztosítani a projekt számára. Mindez egy cseppe sem meglepő, hiszen a tavaly bemutatott akciófilm Amerikában 174, a világ többi részén pedig 585 millió dollár bevételt termelt, felülmúlva a várakozásokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Kreatív irány? Mi van? Kb. az első résztől kezdve mindig ugyanaz az recept. Macsószag, maszkulin sunák, autók, fingszagú vicceskedés, és nevetséges CGI akciójelenetek. De most már tényleg jöhetne egy űrhajós üldözés vagy gyorsulási verseny is, már más nem nagyon maradt...