Szekeres Viktor

Nemsokára indul a celebeket egy kis szobába bezárós magyar valóságshow

A Celebcella májusi premier lesz.

Februárban adtunk először hírt arról, hogy "egy igazán bevállalós saját gyártású produkcióval" jelentkezik tavasszal a VIASAT6, a Celebrities in Solitaryvel, ami a Sony Pictures Television formátuma, és aminek a brit premierje után a magyar leágazása lesz az első nemzetközi verziója. Itthon a valóságshow a Celebcella címet kapta és május 18-án lesz a premierje - amíg be nem jelentik ennek az ellenkezőjét, persze.

Ahogy arról már volt szó, a reality celebeket állít kihívás elé, hogy "megmutathassák, meddig bírják elszigetelten a külvilágtól, minden információ nélkül, egy steril környezetbe zárva – telefon, közösségi média, emberi kapcsolatok nélkül". A hivatalos leírás szerint ebben a helyzetben ismerhetik meg igazán valódi önmagukat, miközben "a nézők feszült figyelemmel követhetik nyomon, hogyan is reagálnak kedvenceik egy ilyen előre megjósolhatatlan kimenetelű próbatételre". A résztvevők névsorát még nem lehet tudni, csak annyit, hogy négyen lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gombabácsi #3
    úúú nagyon várom már! a csajommal imádjuk ezeket a valóságshow-kat! úgy örülök, hogy itt az sg-n is vannak ilyen hírek!!!!!
    XD
  • Thrawn #1
    Esetleg lehetne még nehezíteni egy kicsit? Hogy pl, kiszívják a szobából a levegőt, majd tíz perc múlva újra feltöltve próbálkozhat a következő csapat.