Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a legsikeresebb tévésorozatos játékadaptáció

Lesz negyedik szezonja a Castlevaniának.

A Netflix pár hete mutatta be a Castlevania című animációs sorozat harmadik szezonját, és már be is jelentette, hogy berendelte a negyedik, ami minden bizonnyal ismét 8 epizódot fog tartalmazni. Ez is jelzi azt, hogy a népszerű játék franchise-nak még bőven vannak rajongói, valamint, hogy az erőszakos animációknak is van közönsége.

Az igencsak korhatáros széria készítője Warren Ellis, a történet alapjául pedig a Castlevania III: Dracula’s Curse című játék szolgált. A sorozat a Belmont klánra fókuszál, pontosabban annak utolsó túlélő tagjára, aki megpróbálja megmenteni Vlad Tepes Dracula által fenyegetett Kelet-Európát a kihalástól.

A Castlevania egyébként először 1986-ban jelent meg a Konami gondozásában, és azonnal hatalmas sikert aratott. Azóta szinte minden géptípusra jelent már meg része. Körülbelül 10 évvel ezelőtt Paul W.S. Anderson tervezett mozifilmet rendezni belőle, de ez a projekt elhalt. Nemrég egyébként kiderült, hogy lesz folytatása a játéksorozatnak is. Azonban a Castlevania: Grimoire of Souls csak mobilokra jelent meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!