Szekeres Viktor

Hamarabb hozza el az HBO az új Tarantino-filmet

Az HBO GO-n a vártnál hamarabb láthatjuk a Volt egyszer egy… Hollywoodot.

A magyar HBO sajtóközleményben jelentette be, hogy Quentin Tarantino legújabb filmje, a Volt egyszer egy… Hollywood a tervezetthez képest 3 héttel korábban, már április 1-jén elérhető lesz az HBO GO-n. A 2 Oscar-díjjal jutalmazott film tévés premierje április 19-én lesz az HBO-n. Aki pedig szereti QT-t, az a platformon még olyan filmeket láthat tőle, mint a Ponyvaregény, a Jackie Brown vagy a Kill Bill, de nézhető a Négy szoba is, aminek az egyik epizódját rendezte, valamint az Alkonyattól pirkadatig, aminek a főszereplője volt.

A film, annak ellenére, hogy nem feltétlenül popcorn mozi, elég nagy sikert aratott tavaly a mozikban: Amerikában 142 millió dollárig jutott el, míg a világ többi részén összesen 232 milliót kalapozott össze, így akár a tavalyi év legsikeresebb eredeti filmjének is mondhatnánk, bár mivel valóságos karakterekre és motívumokra épít, nélkülözi a 100%-is fiktivitást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Az Alkonyattól pirkadatig főszereplője George Clooney, Harvey Keitel és Juliette Lewis. Tarantino csak mellékszereplő, emlékeim szerint neki inthetünk búcsút elsőként. :)