Szekeres Viktor

Az RTL Klub ráfeküdt a netes tartalmakra

Az RTL Klub a járvány ideje alatt ráfekszik az RTL Mostra.

A járvány ideje alatt szinte mindenhol megpróbálják a digitális platformok, illetve televízió csatornák lekenyerezni a potenciális nézőket, számtalan újdonságot, illetve prémmium lehetőségeket ajánlva. Az RTL Klub sem akar lemaradni, ők az RTL Mostot dúsították új tartalmakkal, azért, "hogy felhőtlen szórakozást csempésszünk a mindennapokba és kellemesebbé tegyük az ebben az időszakban otthon eltöltött időt".

A platformon már elérhető a „Családi animációk” menüpont, ahol többek között olyan rajzfilm-sorozatok közül válogathatnak, mint az Avatar, Tini Nindzsa Teknőcök, Hódító hódok, Spongyabob kockanadrág, vagy a Hé, Arnold. Múlt héten a Film+ Pop up tartalmaival bővült a kínálat a showműsorok és a sorozatok mellett, ami több, mint 100 akció, kaland és történelmi filmet, valamint vígjátékot és thrillert jelentett.

A sorozatok kedvelői egyrészt pedig már láthatják a csatorna héten induló új szériájának, a Mellékhatásnak az első részét, valamint A tanár 1. és 2. szezonja is megtalálható ismét a kínálatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merwenus #1
    Ez itt a reklám helye? Mióta fizetős lett a nagy része nem sokan használják.