Szekeres Viktor

Vin Diesel továbbra sem érdekli a közönséget nem folytatásfilmben

Nem sokan mentek el a Bloodshotra.

Ahogy arra számítani lehetett, Amerikában leszerepelt a Bloodshot, hiszen csak 9,3 millió dollár bevételt hozott a hétvégén, nagyjából annyit, mint amennyit Vin Diesel előző két zsánerfilmes premierje, Az utolsó boszorkányvadász, valamint a Babylon AD. Önmagában Diesel tehát nem nagyon izgatja a nézőket, csak a Halálos iramban-szériát nézik meg miatta. (Két másik franchise-ának, a Riddicknek és az xXX-nek az utolsó epizódjai egyaránt 20-20 millió dollárral debütálta az USA-ban.)

Nemzetközileg a film 50 piacon nyitott, és Amerikával ellentétben 25 piacon az első helyezést szerezte meg. Ezekből a vetítésekből 13 millió dollár folyt be csütörtök és vasárnap között. A film legjobban Oroszországban (2,4 millió dollár) és Mexikóban (1,2 millió dollár) szerepelt. A kérdés, hogy Kínában mi lesz a bemutatóval, hiszen a képregény-adaptációt leginkább a távolkeleti ország piaca számára készítették.

Azt persze nem tudni, hogy a koronavírus-járvány nélkül mennyivel többen mentek volna moziba Amerikában és a világ többi részén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #11
  Az a baj, hogy ezt sokan nem tudják, mert nem látták és nem fogják megnézni a Bloodshotot, és te sem tudod, mert nyilván eszedbe sem jutott megnézni a Halálos iramban legutóbbi részét. Szóval furcsa, hogy ezt írod.
 • morguldae #10
  Hát a Bloodshot jobb volt mint a halálos iramba ezredik folytatása!....
 • Ender Wiggin #9
  "nem tudni, hogy a koronavírus-járvány nélkül mennyivel többen"

  A lényeg: többen.
 • kalapos01 #8
  Ez hiszti. Nem kell besérülni, csak azért, mert valamiről azt hiszed, hogy másnak NEADJISTEN nem tetszett. (Ami kábé abból állt, hogy valaki le merte írni, hogy a filmjei "nem a filmművészet csúcsai". Istenem, ha te úgy hiszed, hogy azok, akkor NINCS SEMMI BAJ. Sokan gondolják ezt. Sokan meg nem gondolják így. De nagyon kevesen vannak, akik összeomlanak, fanyalgóznak, tarrbéláznak és VHS-eznek. Ovis szint.)
 • pakeszke #7
  a Pitch Black es a The Chronicles of Riddick nagyon jol van megcsinalva
  de az itteni fanyalgoknak gondolom a Tarr Bela osszes van meg VHS kazettan es azt nezik folyamatosan :)))
 • robgros #6
  Nem egy Al Pacino, az igaz, de akciófilmes szereplőnek bőven elmegy.
 • wraithLord #5
  Bár nem egy színésztehetség (enyhén szólva, gyak mindig magát játssza), a filmjei pedig nem a filmművészet csúcsa, én bírom, amit csinál, mert érdekes témákba, műfajokba tud belenyúlni. Elsősorban sci-fi-re, fantasy-ra gondoltam, nem az FF szériára... És a produktum messze nem a legnagyobb ganéj a piacon.
 • zetortraktor #4
  És az emberek nem néznek szart. Ott a pont. Ami meg sikeres, az jó. Taníts minket! (Addig amúgy sem tudod, hogy milyen, amíg meg nem nézed.)
 • Kelta #3
  lehet mert sz*r film?
 • Zombee #2
  Nem lehet, hogy a Halálos iramban filmeket sem ő adja el? Mert pl. a Hobbs & Shaw is nagy siker volt.