Szekeres Viktor

Nem tudták befejezni a Supernatural forgatását

Nem volt sok hátra az Odaát munkálataiból, de le kellett állni.

Sok film és tévésorozat forgatását leállították a napokban, de az egyik legpechesebbnek a Supernatural gárdája mondható, hiszen a széria májusban befejeződik, és a stáb az utolsó részeket forgattak, amikor beütött a koronavírus-járványról szóló korlátozás, illetve a szükségállapot kihirdetése. A Warner stúdió természetesen lefújta elővigyázatossági okokból a munkálatokat, és most azt sem lehet biztosan tudni, hogy valaha befejeződik-e a forgatás.

A bizonytalanságnak pedig az az oka, hogy az egyik főszereplő színész, Jared Padalecki már csupán két hétig állt volna a tinihorror stábjának rendelkezésére, hiszen áprilistól a Walker című Walker, Texas Ranger-rebootot forgatná. Öröm az ürömben, hogy ez utóbbi sorozat is a CW csatornának készül, és lehet, hogy ennek a forgatása is halasztásra kerül, és akkor visszatérhet a vancouveri erdőkbe démonokat hajkurászni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Akkor engedd el. Mivel sokan nem engedik el, ezért ők sem engedik el, túl sokan nézik és rajonganak érte. De ettől még neked nem muszáj követni a divatot.
  • NEXUS6 #1
    Az a baj, hogy jó pár éve nem tudják befejezni. El kéne már engedni az egészet! XD