Szekeres Viktor

Ééérdekes képek az új Marvel-film, a Shang-Chi forgatásáról

Így forog a Shang-Chi.

Jelenleg is forgatja a Marvel Studios Ausztráliában a Shang-Chi című képregény-adaptációját, mely film díszletéből került ki az alábbi fotó, ami egy ausztrál forgatási tudósításban volt látható. Az MCU első ázsiai szuperhőséről szóló mozifilmet Destin Daniel Cretton rendezi. A rendező eddig három filmet tudhat magáénak, mely közül kettő nagyon, nagyon jól sikerült (Az üvegpalota, Átmeneti állomás), de az I Am Not A Hipsterről is sok jó vélemény született, bár azt még nem láthattuk itthon.


A Marvel Studios már jó ideje tervezi, hogy készít egy Shang-Chi filmet, de csak 2018-ban adtak zöld utat a produkciónak, melyhez a szkriptet Dave Callaham biztosította. A főszereplők Simu Lu, Awkwafina és Tony Leung. A film forgatását egyébként a tegnapi nap során leállították, miután rendezőt újszülött gyermeke miatt az orvos arra kérte, hogy különítse el magát a biztonság kedvéért, elővigyázatosságból. A second unit természetesen tovább tud forgatni, munkájuk független tőle.

Shang-Chi, alias The Master of Kung Fu először 1973-ban bukkant fel képregényben, mégpedig a Special Marvel Edition 15-ös számában - azok után, hogy a kiadó nem tudta megszerezni David Carradine tévésorozatának, a Kung Funak a jogait. A harcmester hős egyik képessége, hogy végtelen számú másolatot tud készíteni magáról. Shang-Chi később a The Avengers és a Heroes for Hire csapattagja is volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!