Szekeres Viktor

Elég korhatáros előzetest kapott a kandikamerás, átverős mozifilm

Új trailer érkezett a Bad Triphez.

Egyes filmek premierjeit halasztják, más filmekét viszont előre hozzá - a Bad Trippel is ez történt, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy eredetileg októberben mutatták volna be a mozik Eric Andre és Lil Rel Howery, valamint Tiffany Haddish főszereplésével rejtett kamerákkal rögzített filmet, aminek a Jackass-es Jeff Tremaine volt a producere és a The Eric Andre Show-s Kitao Sakurai a rendezője. Jelen állás szerint egy héttel a tervezettnél korábban, már április 24-én lehet látni, hogy sikerült az alkotás, amihez az alábbi új és korhatáros trailert dobták össze.


A film különlegessége az lesz, hogy amellett, hogy mit sem sejtő járókelőket fognak megszívatni és sokkolni benne, még történettel is fog rendelkezni. A filmen természetesen elég komolyan rajta lesz Eric Andre kézjegye, aki hasonló kunsztokat mutat be a jelenleg futó egyik legelvetemültebb sorozatban, a The Eric Andre Show-ban. Nem is meglepő, hogy készítőként ő jegyzi a filmet Dan Curry és állandó alkotótársa, Kitao Sakurai mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #1
    Ezeknek a kandikamerás poénoknak az a rákfenéje, hogy szerintem marha nehéz eltalálni, hogy ne menjenek túl egy bizonyos határon az átveréssel, mert akkor már nem vicces, hanem inkább öncélúan bosszantó lesz (főképpen azoknak, akiket átvertek).
    Nyilván, mindenkinek más az inger küszöbe, de a fenti esetek minimum felénél, én bizony szívesen alkalmaztam volna némi plasztikai igazítást az átverő ábrázatán egy péklapáttal (pláne, ha én lettem volna az egyik átvert).