Szekeres Viktor

Magyar előzetest kapott a Pókember – Irány a pókverzum készítőinek új animációs filmje

Ilyen lesz a Teljes kikapcsolódás.

A Connected, azaz a Teljes kikapcsolódás ősszel kerül majd a mozikba, de az animációs film reklámozása már most elkezdődött, ami nem is csoda, hiszen eredeti filmről van szó, így érdemes már jóval a premier előtt elhinteni a köztudatban, hogy lesz egy ilyen alkotás is. Íme a magyar nyelvű előzetes.


A filmet itthon forgalmazó InterCom hivatalos leírása a következő: "Nincs veszélyesebb annál, mintha valaki egy hétköznapi család tagja: a filmekben mindig ők kerülnek veszélybe, ők keverednek borzasztó kalandokba, és nekik kell megmenteniük a világot.
Márpedig Mitchelléknél nincs átlagosabb família. Szeretik egymást, de rendetlenek; nem tudnának meglenni egymás nélkül, de folyton tépik egymást. Amikor viszont a világ összes digitális ketyeréje fellázad az emberiség ellen, úgy alakul, hogy nekik kell félbeszakítaniuk a nyaralásukat, hogy megmentsék a Földet.
Gonosz mobiltelefonok, bevadult önvezető autók és bosszúra éhes kenyérpirítók ellen szállnak harcba. Csak két meghibásodott robot és egy elhízott kutyus van a segítségükre: ha egymást kibírják, mindenki mást is megmenthetnek – mindössze ennyi a tét."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!