Szekeres Viktor

Egy gyenge és egy elég jó plakátot kapott Vin Diesel új képregényfilmje

Folytatódott a Bloodshot reklámozása.

Nem áll le a Bloodshot marketinggépezete, ezúttal két plakát került kiadásra a képregény-adaptációhoz, aminek Vin Diesel lesz a főszereplője. Érdekes lesz látni, hogy vajon mennyire tudja a színész megszólítani a hatalmasnak tűnő rajongótáborát - most majd kiderül, hogy vajon ő érdekli a közönséget, vagy csak a Halálos iramban-sorozat.

Klikk ide! Klikk ide!

A hazai forgalmazó, az InterCom hivatalos szinopszisa a filmhez a következő: "Mi haszna a halott gengszternek? Többnyire semmi. Ray Garrison azonban kap egy második esélyt. Egy orvosi kísérlet keretében nanorobotokat fecskendeznek a vérébe, ezzel pedig nemcsak feltámasztják, hanem szuperképességekkel látják el: és az így teremtett félig ember/félig legyőzhetetlen szuperhőst egy olyan akcióban vetik be, amelyet ember biztosan nem élne túl.
A kísérlet mégsem sikerül.
Bloodshotnak megvannak a maga céljai.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Sliderx #4
  A szélső.... ban plíííz melyik??? xD
  Egyébként meg ha a bal szélsőre gondolsz akkor tévedsz. Felsorolás, nálunk ugye balról jobbra történik az olvasás, értelmezés. Így pont, hogy a jobb oldali plakátot gondolhatja a cikkíró elég jónak. (bár abban nem lehetünk biztosak, hogy ő, logikusan gondolkodik xD)

 • Nos #2
  Na ide elég véletlenül klikkeltem, különösebben nem érdekel sem a film, sem a fickó, de én is csak egy ilyen magasművészeti analfabéta vagyok, szóvel érdekelne, hogy mit is kellene elég jó, és gyenge plakátnak tekintenem. Az is érdekel, hogyan különböztethetjük meg ezeket egymástól. Minden segítséget előre is köszönök.
 • KoLaMan #1
  Piszkosul zavarban vagyok, mert a nyilvánvalóan hiányos művészeti alapképzésem miatt, képtelen vagyok eldönteni, hogy a fenti két plakát közül melyik a gyenge, és melyik az elég jó...