Szekeres Viktor

Lehet, hogy a Warcraftnél is több bevételt hoz a Bad Boys 3?

Már 400 millió dollár globális bevétel fölött jár az új Bad Boys.

A Bad Boys for Life példája remekül mutatja, hogy bármennyire is berzenkednek páran a feldolgozásoktól, rebootoktól és felesleges folytatásoktól, a nézők nagy része leginkább csak ezeket a filmeket nézi meg, az eredeti alkotásokkal nem foglalkozik, még akkor sem, ha azok nagyon jól sikerülnek. Nem véletlen, hogy az amerikai bevétel alapján a tavalyi 25 legsikeresebb élőszereplős filmből mindössze kettő volt teljesen eredeti, a többi mind épített valamire, vagy korábbi filmekre, vagy valós személyekre.

Pár szkeptikus már a projekt bejelentésekor leírta a harmadik Bad Boys-filmet, azonban ismét a lerágott csontot és rókabőrt előszeretettel emlegetők húzták a rövidebbet, hiszen a hétvégén az akciófilm már a 400 milliós globális bevételt is átlépte: Amerikában eddig 197 milliót hozott össze a mozi, nemzetközileg pedig további 208 millió dollárt, és így már csak 8 millióval van lemaradva az első két rész összesített globális bevételétől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Mert akkor lehet, hogy lenne valaki, aki megkérdezné, hogy "Miert pont a Piroska es a Farkas? Miert nem a Warcraft vagy hasonloan egyaltalan nem relevans film?"? Amire valaki beírná válasznak, hogy azért nem, mert akkor valaki megkérdezné, hogy "Miert pont Warcraft? Miert nem Piroska es a Farkas vagy hasonloan egyaltalan nem relevans film?".
  • komiszkrissz #3
    Valaki elmondana mi koze a cikk cimenek a Bad Bos-hoz?
    Miert pont Warcraft? Miert nem Piroska es a Farkas vagy hasonloan egyaltalan nem relevans film?