Szekeres Viktor

Jó plakátokat kapott a Train To Busan 2

Nemsokára előzetest is kap a Vonat Busanba folytatása.

A minap számoltunk be arról, hogy nyári premier lesz a Train To Busan 2. Az itthon Vonat Busanba - Zombi expressz címmel bemutatott koreai Busanhaeng című horror újabb része a Peninsula alcímet fogja viselni. Sőt, lehet, hogy ez is a hivatalos címe, hiszen a nemrég kiadott plakátok egyikén nem az olvasható, hogy második részről van szó, hanem a "Train To Busan Presents" felirat.


A Dél-Koreában augusztus 12-én mozikba kerülő film a hírek szerint négy évvel az eredeti után játszódna és gondolatébresztő posztapokaliptikus történet lesz olyan emberekről, akik azért küzdenek, hogy kijussanak a katasztrófa által elpusztított területről.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #3
    Várom...

    Múltkor láttam egy másik Dél-koreai zombis filmet a The Odd Family. Na az egy agymenés volt. Annyi baromságot egyszerre, nem tudom, hogy tudtak belegyömöszölni. :)

    De a Train To Busan 2-t már várom. Nekem az első rész nagyon bejött, de az előzmény (anime)filmje is tetszett a Seoulyeok (azt hiszem itthon Szöul végállomás címen futott) is amit ugyanúgy Yeon Sang Ho írt és rendezett
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.02.29. 00:21:06
  • Voltan #2
    Jaja, igen faszányos volt, várjuk ezt is jól.
  • Montanosz #1
    első rész nagyon ütős