Szekeres Viktor

Szuper szereplőgárdája lesz a Masters of Universe-tévésorozatnak

A Netflixes Masters of Universe anime elég jó szinkrongárdát kapott.

Kevin Smith ősszel jelentette be, hogy Masters of the Universe: Revelation címmel anime sorozatot készít a Netflixnek a Powerhouse Animation gyártásában. A széria a He-Man játékok világának alapján készülne el és a klasszikus sorozat el nem varrt történetszálainak felvétele lenne jó pár karakter útjának folytatásával.

A napokban kiderült, hogy milyen színészeket sikerült szerződtetni a sorozatba. Például Mark Hamill lett Skeletor, Chris Wood pedig He-Man, de mellettük még szerepet kapott Lena Headey, Sarah Michelle Gellar, Diedrich Bader, Tony Todd, Kevin Conroy, Liam Cunningham, Stephen Root, Griffin Newman, Tiffany Smith, Henry Rollins, Alan Oppenheimer, Susan Eisenberg, Alicia Silverstone, Justin Long, Jason Mewes, Phil LaMarr, Cree Summer, Kevin Michael Richardson és Harley Quinn Smith is.

Nem ez lesz azonban az egyetlen Netflixes Masters of Universe-sorozat, hiszen a szolgáltató már dolgozik a He-Man and The Masters of The Universe című CG animációs kalandsorozaton is Rob David készítésében - ennek a gyártója a House of Cool és a CGCG lesz. A széria természetesen a klasszikus játékok köré írt fantasy franchise frissített megközelítéseként Eternia bolygóján játszódna, ahol egy fiatal herceg felfedezi a Grayskull erejét és He-Manné, a világ urává változik, hogy aztán a harca a gonosz Skeletorral új magaslatokat érjen el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!