Szekeres Viktor

Valóban elkészülhet az új Walker, a texasi kopó-sorozat

Pilotberendelést kapott az új Walker, Texas Ranger.

Amerikában év elején kerülnek berendelésre az országos lefedettségű tévécsatornák (ABC, Fox, NBC, CBS, CW) őszi premierre tervezett sorozatok pilotjai, hogy aztán azokat áprilisban forgathassák le. Az elkészült pilotokat májusban értékelik a csatornák, és választják ki azokat, melyekből valóban sorozat készülhet el. Ezek az új szériák zömében ősszel kerülhetnek bemutatásra, bár néhányat rendszeresen tavaszra csúsztatnak el.

Arról ősszel számoltunk be, hogy a CW elkezdett fejleszteni egy Walker Texas Ranger-rebootot Jared Padalecki főszereplésével, és most örömmel számolhatunk be arról, hogy a projekt egy lépéssel közelebb került a megvalósuláshoz, ugyanis a csatorna kiadta a pilot leforgatására szóló megbízást, ugyanis a krimi forgatókönyv elnyerte az illetékesek tetszését. Eddigi tudomásunk szerint a szériának természetesen a régi sorozathoz nem lenne köze, inkább egy mába helyezett változat lenne, mint a Magnum PI, a Hawaii Five-0 vagy a MacGyver. A régi széria története és karakterei helyett inkább annak DNS-ét venné át, már amennyire ez lehetséges.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bdzsana #3
    A Sliders-nek mondjuk megnézném rebootját, nagy költségvetésben. Persze a kromagok nélkül. Addig, amíg főleg az alternatív valóságokról szól.
  • bmw #2
    ez is minek....
  • Montanosz #1
    ennek a sorozatnak az adta a szellemi töltését hogy a jó Chuck Norris keresztény. így a jó oldalon való emberbarát és gyerekek számára is nézhető sorozata volt.
    Jarednél majd naturalista lesz és dőlnek a belek folyószámra