Szekeres Viktor

Új Angyal-mozifilm készül

Megint Angyalt akar csinálni Hollywood. Talán most összejön.

Ismét feldolgozzák Roger Moore klasszikus nyomozós sorozatát, Az Angyalt (The Saint) - talán most sikerrel. A legújabb változatnak (amit akár adaptációnak is nevezhetünk, hiszen a főhős, Simon Templar mégiscsak Leslie Charteris népszerű regényhőse, azonban értelemszerűen nem az 1920-as években játszódó történeteket fogják vászonra vinni) a Rocketmant is jegyző Dexter Fletcher lesz a rendezője, a szkriptet pedig Seth Grahame-Smith írja a Paramount stúdiónak.

Az Angyal (The Saint) című krimisorozatot 1962-ben mutatták be és a széria 6 évadon át, összesen 118 epizódon keresztül volt képernyőn. Simon Templar 1997-ben mozifilmet is kapott Val Kilmer főszereplésével, azonban ez nem aratott akkora sikert, hogy elkészüljön a folytatása. Ezt követően 2008-ban hallhattunk Angyal-feldolgozásról, de a James Purefoy főszereplésével forgatott pilot valószínűleg nem kellett senkinek, hiszen nem lett belőle sorozat. Pár éve szünet után még újabb pilotot forgatnak egy leendő Angyal-sorozathoz, amit később filmként értékesítettek. Abban a címszereplőt Adam Rayner alakította, egyik partnere Eliza Dushku volt, a rendezői feladatokat pedig Simon West vállalta magára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #1
    Gyerekként szerettem a Roger Moor féle sorozatot, és nekem tetszett anno a Val Kilmer féle egész estés is. Majd meglátjuk, hogy ez hogy sikerül.