Szekeres Viktor

Itt a Titkos kert új előzetese

Újabb trailert kapott a Studiocanal fantasyje.

Tavaly ősszel már írtunk arról, hogy Frances Hodgson Burnett fantasyje, a Titkos kert mozifilmes adaptációt kap a Studiocanal jóvoltából, és most megnézhetjük a Secret Garden új előzetesét. A tavasszal bemutatásra kerülő film főszereplője Colin Firth és Dixie Egerickx lesz, valamint Julie Walters, Amir Wilson, illetve Isis Davis. A rendezője Marc Munden.


Akit a történet érdekel, de nem akar reklámvideókat nézni, annak az itthon több kiadásban is megjelent könyv fülszövege is segít: "Mikor Mary Lennox megérkezik a régi kastélyba, Misselthwaite Manorba, mindenki azt gondolja róla, hogy undok, elkényeztetett kislány. Mary számára a hatalmas ház ijesztő és idegen, tele sötét folyosókkal és különös zajokkal. Aztán tudomást szerez egy kert létezéséről - egy titkos kertéről, amely sok-sok éve rejtőzik a kíváncsi tekintetek elől. Mary ráakad a kert bejárára, és mikor kinyitja, feltárul előtte a legvarázslatosabb hely, amit csak képzelni lehet... Lépj be te is Frances Hodgson Burnett népszerű, klasszikussá vált történetébe!"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #1
    Kapott már jó néhány feldolgozást. Volt szerencsém mindegyikhez. S azt kell, hogy mondjam egyik sem volt rossz.Sőt még a folytatást is láttam. A könyvet jó rég olvastam, de már nem tudom megmondani, hogy az eddigi feldolgozások miben tértek el a könyvtől, mivel a sokféle feldolgozás miatt már egybefolyik mindegyik.

    De kíváncsian várom az újabb adaptációt.