Szekeres Viktor

Ilyen egy ijesztő horror? Új előzetest kapott a Brahms

Brahms lett az al-, illetve előcíme A fiú 2-nek.

Lehet egy horror egyszerre ijesztő és tipikus? Új előzetest kapott az elég fura címmel rendelkező Brahms: The Boy 2, ami A fiú című horrorfilm (kvázi) folytatása lesz. A Katie Holmes főszereplésével készített film Amerikában február 21-én kerül bemutatásra, ami fura döntés, hiszen Valentin-napra igazi randimozi is lehetett volna. (Bár való igaz, hogy 2001-ben a Valentine, 10 évre pedig a My Bloody Valentine is valamivel 14-e előtt kapott premiert, cserébe a Véres Valentin eredetijét 1981-ben a szerelmesek napján küldték a közönség elé.)


A 2016-ban bemutatott The Boy szolid sikert ért el a mozikban, és lakossági forgalmazásban sem szerepelt rosszul. A 10 millió dolláros költségvetésből készített alkotás Amerikában 36, a világ többi részén pedig 38 millió dollár bevételt produkált, így nem volt kérdéses a második rész, ami ebben a műfajban a sikeresek esetében már-már kötelezőnek mondható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Lefordítom, amit írni akartál: "Évek óta nem ijedtem meg/féltem filmen, mert kemény vagyok".

    Vagy csak nem néztél meg olyan filmet. Mert gondolom akadt, amit kihagytál. Esetleg mert túl félelmetes lett volna. Tippre ezt sem fogod megnézni, mert racionális vagy.
  • morguldae #1
    Évek óta nem volt szerintem olyan horror film, ami különösebben ijesztő lett volna...