Itthon sem tarolt a Ragadozó madarak

A Birds of Prey nálunk sem robbantott.

A Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) lett a hétvége legnézettebb filmje Amgyarországon, de csak egy hajszállal előzte meg az Úriembereket. Sőt, utóbbi több bevételt is hozott a magasabb átlagos jegyárainak köszönhetően. A harmadik helyre a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk futott be. (Érdekes, nemközpontú top 10-ünk van egyébként, hiszen a The Gentlemen és a Bad Boys for Life mellett még a Little Women is top10-es volt.)

Összességében a képregényfilmre 31 099-en fizettek be, míg a remekül sikerült Guy Ritchie-mozira 30 655-en, a bevétel azonban 51,3 millió - 51,7 millió forint arányba utóbbi felé billentette a mérleget. A harmadik helyen Will Smith-ék 27 340 nézővel futottak be és 45 milliós bevétellel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ostoros #4
  Ilyenkor bezzeg de jó is lenne, ha kreatívak lennének a címadással, mi? Kb. Mintha egy dokumentumfilm címe lenne. :D
 • kalapos01 #3
  Én szerettem, bár nem volt benne semmi modernizált, cserében nem volt tipikus Arthur királyos-film, volt benne bőven ötlet, azon érződött, hogy ő rendezte. De nyilván a Gentlemen sokkal, sokkal jobb. Örülök, hogy a nézőknek is bejött, és érdekelte őket.
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2020.02.12. 11:59:34
 • Zoliz #2
  Miért a Gay Ritchie féle modernizált King Arthur jó volt?
 • Macropus Rufus #1
  most nem azért de a kép az nem a Ragadozó madarakból van, hanem a Gentleman-ból.
  Tudom, hogy nehéz az újságírók dolga, de azért ne legetek már ennyire nudlik, hogy két filmhez is ugyan azt a képet adjátok....

  https://sg.hu/cikkek/film/138227/a-honap-elozetese-cime-a-the-gentlemen-trailerjenek-jar