Szekeres Viktor

Celebeket fognak elzárni a külvilágtól az új magyar valóságshow-ban

Nemsokára érkezik a Celebrities in Solitary magyar változata.

Érdekes, a Sony leírása szerint "egy igazán bevállalós saját gyártású produkcióval" jelentkezik tavasszal a VIASAT6, a Celebrities in Solitaryvel, ami a Sony Pictures Television formátuma, és aminek a brit premierje után a magyar leágazása lesz az első nemzetközi verziója.

A reality celebeket állít kihívás elé, hogy "megmutathassák, meddig bírják elszigetelten a külvilágtól, minden információ nélkül, egy steril környezetbe zárva – telefon, közösségi média, emberi kapcsolatok nélkül". A hivatalos leírás szerint ebben a helyzetben ismerhetik meg igazán valódi önmagukat, miközben "a nézők feszült figyelemmel követhetik nyomon, hogyan is reagálnak kedvenceik egy ilyen előre megjósolhatatlan kimenetelű próbatételre". A premier pontos dátumát és a résztvevők névsorát még nem lehet tudni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #3
    remélem örökre
  • Ellaberin #2
    Annyiban azért érdekes lehet, hogy ezek a cölöpök nagy többsége exhibicionista, sokszor féltékenyek is a másik sikereire, megeszi az ideg őket, ha nem látják magukat viszont a bulvárban.
    Ha jól válogatják őket össze akár szórakoztató is lehet, ahogy nyírják egymást vagy befordulnak. :) (Én tükröt se tennék be, hogy minél jobban frusztráltak legyenek :P )
  • esztyopa #1
    Semmi probléma nem lesz Velük !
    Ezek annyira ászok,hogy az ostoba külvilág,értéktelen emberek,számukra csak tömeg,ami imádja Őket./és termeli a nagy dohányt/
    A külvilág eseményei,hírei hidegen hagyják Őket.Csak egy frenetikus nyilatkozatra jók,amiben bölcsen megmondják a tutit.
    A *mocsaras*magyar médiának -természetesen- rá kellett harapni...
    Panem et circenses