Szekeres Viktor

Álarcos énekeses valóságshow-t indít a TV2

A TV2 nem hagyja vetélytárs nélkül az RTL rejtélyes valóságshow-ját.

Február 16-án este indul a TV2 új valóságshow-ha, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada, amelyben minden héten 3 maszkos szereplőt lepleznek le a sztárcsapatok a tévénézőkkel együtt. A reality a tervek szerint 10 perccel az RTL Klubos Álarcos énekes előtt kezdődne, viszont egy hetes csúszással, ugyanis a jelek szerint a konkurenciának sikerült meglepnie a korai indulással a csatornát. Ettől még persze érdekes lesz követni a cicaharcot, mely során eldől, hogy valóban a hamarabb indulónak van nagy előnye két hasonló koncepció csatájában, vagy esetleg a minőség alapján döntenek a nézők.


A TV2 egyébként a hírek szerint egy régi román formátumot vett meg, a Mysteries in the spotlightot, mely az RTL-es műsorral ellentétben élő lesz és ezért a nézők is szavazhatnak majd. Itt is híres énekesek, színészek, sportolók, műsorvezetők, valóságshow hősök és közéleti személyiségek fogak álarcot ölteni, hogy énekeljenek, és személyazonosságukat egy zsűri találgassa. A Nicsak, ki vagyok? két tippelő sztárcsapata Majka, Judy és Hajós András, valamint Kajdi Csaba, Ábel Anita és Ganxsta Zolee alkotják. A műsorvezető Till Attila lesz.

A csatorna közleménye szerint minden adásban 4 új maszk mutatkozik be, a szereplők 3 körben adnak elő produkciókat. Körönként egyvalakit fognak leleplezni. Mindez azt is jelenti, hogy minden részben mások lesznek a maszkok alatt (ellentétben az RTL Klubos változattal), és akik rejtve maradtak, azok a legvégén egy szuperdöntőben összecsaphatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)