Szekeres Viktor

Álarcos énekeses valóságshow-t indít az RTL Klub

Az elmúlt évek nagy szenzációja az RTL Klubnál landolt.

Tavaly az RTL Klub szerezte meg a TV2 elől a The Masked Singer című koreai valóságshow licencét, és itthon február kilencedikén el is indul a reality Álarcos énekes címmel. Vasárnap esténként 19 órától tehát ismert hazai sztárok öltik magukra a teljes testüket elfedő, látványos álarcokat. A csatorna tájékoztatása szerint a maszkok mögött lehetnek énekesek, színészek, valóságshow-hősök, humoristák, sportolók. A feladat pedig nem más, mint kitalálni, hogy vajon ki lehet a maszk mögött.


Amellett, hogy a nézők is találgathatnak, a műsorban négy "Nyomozó" próbálja az előadások, valamint az elejtett információk révén kitalálni, hogy kik az énekesek. A műsorvezető Istenes Bence lesz, míg a nyomozók között ott lesz Csobot Adél, Gáspár László, Dancsó Péter és Sebestyén Balázs. A műsorban a stúdióban helyet foglaló nézők és a Nyomozók szavazatai alapján, az adott adásban legkevesebb szavazatot kapott álarc lelepleződik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #1
    Na, már Dancsó-majomka is bemajomkodta magát, így-így :D Nem kellett rá sokat várni, egyébként tökéletesen fog passzolni a többi kismajomhoz :D