A tinilányok imádják a Birds of Preyt

A felmérésekből kiderül, hogy kiknél talált be legjobban a Harley Quinn-mozifilm.

Ahogy írtuk ma reggel, viszonylagos csalódást kelt a Birds of Prey hétvégére kinéző nyitóbevétele, és ennek többek között az az oka, hogy a gyártó stúdió az R-es korhatárral nagyon sok olyan nézőt kizárt, akiknek bejöhetett volna a film. Aki látta a kaotikus és elég közepes végeredményt, annak azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy ezt a stílust leginkább a tinédzserek közülük is főleg a lányok értékelnék, és a felmérések is nagyjából ezt támasztják alá.

Az első napos amerikai vetítések alapján a filmre 58%-ban férfiak mentek el, a 25 éven aluliak aránya pedig 35% volt - azonban ez utóbbi kategóriában már nagyjából egyenlő volt a nemek eloszlása, míg az idősebbeknél sokkal inkább a férfiak javára dőlt a mérleg nyelve. Ha pedig a tetszési indexet nézzük, akkor a PostTrak adatai szerint a 13-17 éves lányok 94%-ban voltak oda a filmért, a 18-25 éves nők 86%-ban, míg a 25 éven felüliek 85%-ban - a férfiak tetszési indexe egyik korosztályban sem érte el ezt a szintet, de természetesen még így is túlnyomó részt szerették a végeredmény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #6
  "Bár Harley éppenséggel nem képregény karakter, de ettől még ez is a bűnrossz adaptációk közé tartozik."

  Mivel még nem láttad a filmet, ezért ez elég gáz komment.
 • Blage7 #5
  Számodra melyek a borzalmasan rossz képregényadaptációk?
 • Ender Wiggin #4
  Azért az látható tendencia, hogy a borzalmasan rossz képregényadaptációk a legnépszerűbbek... a jók meg nem. Bár Harley éppenséggel nem képregény karakter, de ettől még ez is a bűnrossz adaptációk közé tartozik.
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2020.02.10. 12:34:15
 • Blage7 #3
  Gondolom Te pedig csak kifinomult, független filmeket nézel. Arra meg még fogadnék is, hogy fogalmad sincs, hogy a képregény kultúra milyen régről ered, ha Te csak addig tudsz eljutni, hogy "szuperhősfilmek hülyítik a dedósgyerek szinten ragadt embereket".
 • Sippie #2
  szerencsére itt van nekünk gombástalpú, aki megmondja hogy ki milyen szinten van, az alapján hogy milyen filmet néz. Nyilván mindenkinek discovery channelt kéne csak néznie, és akkor bizony húdeértelmes lenne a világ...
 • gombabácsi #1
  tinilányok behülyítése... ahogy a szuperhősfilmek meg a tinisrácok behülyítése (ahol külön gáz, hogy a legtöbb 30-40 éves szuperhősfilm rajongó is tini szinten megragadt dedósgyerek)