Szekeres Viktor

A magyar előzetes alapján a Talpig fegyverben lehet az év legszórakoztatóbb akciófilmje

Magyarul beszél a Guns Akimbo előzetese.

Daniel Radcliffe akciókomédiája, a Guns Akimbo a Talpig fegyverben címet kapta a hazai keresztségben, és minden bizonnyal fel fogja bőszíteni azokat, akik szerint a mozikban csak folytatásoknak és feldolgozásoknak, no meg adaptációknak, esetleg rebootoknak van helye. Értelemszerűen nagyobb anyagi sikerre is jóval kevesebb az esélye a filmnek, amit az ADS Service itthon március ötödikén fog bemutatni.


A forgalmazó leírása a filmről a következő: "Miles egy átlagos srác, aki teljesen átlagos életet él, utálja a munkáját és még fülig szerelemes az ex-barátnőjébe, Novába. Csak a televízióból értesül arról, mi folyik a városban, ahol is egy online banda, a SKIZM teljesen ismeretlen embereket kényszerít vérre menő gladiátorharcra. Egy napon aztán Miles a dolgok sűrűjében találja magát, amikor is a SKIZM felkeresi őt, mindkét tenyerébe pisztolyt szögel és azt az utasítást osztják rá, hogy ölje meg a játék történetének legjobbját, Nixet."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #2
    Zetor nem bír magával, ennyi az egész...
  • Montanosz #1
    fel fogja bőszíteni azokat, akik szerint a mozikban csak folytatásoknak és feldolgozásoknak, no meg adaptációknak, esetleg rebootoknak van helye

    ezt meg honnan vette a 11 mondatos kritika cikk iroja?