Szekeres Viktor

Halálos iramban 9: máris itt az első szinkronos előzetes és a nézők imádják

Pillanatok alatt elkészült a HI9 trailerjének magyar változata.

Általában azt szoktuk írni, hogy a szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban, és ez most is áll, hiszen a Halálos iramban 9 csak május 21-én kerül mozikba itthon, azonban a szövegek azért nem annyira bonyolultak és félreérthetőek ebben, másrészt a már ismerős karakterek jó eséllyel megkapják eddigi magyar hangjukat.


A szinkronos trailert hírünk írásának pillanatában már majdnem 71 ezren látták, és elég beszédes, hogy elsöprően pozitív a tetszési indexe - bár természetesen erre számítani lehetett, hiszen egyrészt aki az eredeti elindítása után megnézni, az minden bizonnyal nagy rajongó, másrészt, aki nincs oda az FF-filmekért és azért, amit azok kínálnak, eleve nem is indít el efféle reklámokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Értem én, hogy meghalt, de ettől még a karaktere elég sótlan, voltak ennél sokkal jobb szerepei is. Meg Vin Dieselnek is. Én konkrétan az első résznél fel is adtam a szériát, a moziban talán a 3. vagy 4. jött épp ki. Pont a Szikla dobta fel, ő azon kevés színész egyike manapság, aki el tud olyan önironikusan, szellemesen játszani egy ilyen kigyúrt állat karaktert. A másik Jason Momoa. Korunk Schwarzenegger-e vagy Stallone-ja lehetnének.
  • Zoliz #2
    Inkább Walker vitte el, mert a második résztől már lejtmenet a széria. A kocsib*zik szemében persze nem.
    Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2020.02.03. 10:48:43
  • Jawarider #1
    Sajnos a Szikla nélkül nincs HI film :(