Szekeres Viktor

Tényleg tévésorozat lehet A védelmezőből

Érik a The Equalizer-sorozat.

Amerikában év elején kerülnek berendelésre az országos lefedettségű tévécsatornák (ABC, Fox, NBC, CBS, CW) őszi premierre tervezett sorozatok pilotjai, hogy aztán azokat áprilisban forgathassák le. Az elkészült pilotokat májusban értékelik a csatornák, és választják ki azokat, melyekből valóban sorozat készülhet el. Ezek az új szériák zömében ősszel kerülhetnek bemutatásra, bár néhányat rendszeresen tavaszra csúsztatnak el.

Az ősszel derült ki, hogy az amerikai CBS csatorna egy 80-as évekbeli sorozat, a The Equalizer alapján kezdett el tévésorozatot fejleszteni. (Annak idején a széria négy évadon át futott, s később Denzel Washington főszereplésével mozifilm is készült belőle.) Most pedig már arról számolhatunk be, hogy megtörtént a pilotberendelés is, tehát eggyel közelebb került a projekt az őszi starthoz. Az új változatot Andrew Marlowe és Terri Miller jegyzi, a főszereplője pedig Queen Latifah lesz.

A CBS egyébként igencsak gyakorlott a régi sorozatok modernizálásában, a csatornán már sikerrel fut egy ideje a Hawaii Five-0, a MacGyver, illetve a Magnum PI is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!