Megvan a Gyerekjáték-tévésorozat története

Végre kiderült, hogy miről fog szólni a Chucky.

Az amerikai Syfy csatorna pár hete rendelt be egy teljes sorozatszezont a Gyerekjáték (Child's Play) című horror franchise alapján Chucky címmel, azonban akkor arról írtunk, hogy nem nagyon lehet tudni, hogy miről fog szólni a széria, bár sejteni véltük, hogy afféle folytatást kapunk, amiben korábban látott szereplők is feltűnnek majd.

Nos, mostanra kiderült, hogy a történetben a jól ismert, retró Jó Fiú baba tűnne fel egy kisváros kirakodó vásárának portékái között, aminek hatására idővel káoszba süpped a város mindenféle rejtélyes és szörnyű gyilkosságoknak köszönhetően, amik ráadásul egy csomó titkot is a felszínre hoznak. És ha mindez nem lenne elég, feltűnnek Chucky múltjából a baba ellenségei és szövetségesei is, akik azzal fenyegetnek, hogy feltárják a szörnyeteg titkát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ostoros #5
  Kezdj már valamit azzal a szánalmas életeddel...
 • zetortraktor #4
  De basszus, most nézem, hogy milyen filmet néztél legutóbb és milyen játékkal játszottál. És te köpködöd a régi dolgokat, a feldolgozásokat meg a többit? Vicces.
 • zetortraktor #3
  :hiszti: :hiszti::hiszti::hiszti::hiszti::hiszti: Tudom, hogy rossz sztereotípia, hogy a lányokat hisztisnek állítják be, de nem teszel azért, hogy ne így legyen.

  "Semmi újat nem tudnak"

  Megint csak a nyafogás, de azt nem nézed meg, hogy ma milyen filmek kerülnek moziba vagy milyen sorozatok bemutatásra. Egy csomó újdonság, de persze az nem érdekel.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2020.01.30. 09:04:14
 • Relixo #2
  A feldolgozás feldolgozásának a feldolgozása....az is ultra gagyi sztoriba csomagolva.
  Köszönjük! Ismét kreatív volt az alkotó nagyon kellett még egy ilyen minek is nevezzem?...... -facepalm-
  Semmi újat nem tudnak már kitalálni csak a régi dolgokat cincálják szanaszéjjel. Siralmas!!!
 • Macropus Rufus #1
  nem keltette fel az érdeklődésemet ez a sztori... :|