Szekeres Viktor

Rebootot kaphat az Anakonda

Újabb Anakonda-film készülhet el.

Nevezhetnék folytatásnak, de inkább rebootnak fogják az újabb Anaconda-filmet, hiszen ciki lenne mozikban előállni egy Anakonda 5-tel. A lényeg, hogy a Sony elkezdte fejleszteni az 1997-es, mára már kvázi kultklasszikussá vált lényhorror új változatát, aminek a szkriptjét Evan Daugherty fogja írni.

Mondanunk sem kell, mivel az eredeti filmben nem volt sok olyan egyedi dolog, amitől konkrétan Anakondává vált, így alapvetően egy random óriáskígyós horrorfilmre érdemes számítani, amire egy ismert brandet aggatnak majd, hiszen manapság a lényfilmek elég jól mennek. Kivéve persze akkor, ha valakit vissza akarnak hozni, hogy kontinuitást biztosítsanak.

Több, mint 20 évvel ezelőtt az első Anakonda-film viszonylag korrektre sikerült és jó bevételt is hozott (65 + 71 millió Amerikában és világszerte), azonban a folytatás, az Anakonda 2.: A véres orchidea már megbukott, s csak összesen kalapozott össze 70 milliót. Így nem csoda, hogy a folytatás már tévére és DVD-re jelent meg: az Anakonda 3 - Az ivadék (Anaconda III) David Hasselhoffal próbálkozott, míg az Anakonda 4: Vérvonal (Anacondas: Trail of Blood) főszereplője Crystal Allen volt. (A hazai tévékben Anakonda 2. - Királykobra címen adott King Cobra természetesen nem része az Anakonda-famíliának.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Ezt elég fura olvasni, egyrészt azért, mert te is megnézted a filmet, másrészt mert... miért is zavar? Minek azon pattogni, hogy idegen emberek milyen finomat vagy nem finomat esznek, isznak, mit néznek, mit hallgatnak, mit olvasnak. Ez manapság elég divatos jelenség a neten, a másokkal való foglalkozás. De minek ennyire követni a divatot? Van az embernek saját élete is. Oké, nyilván a többségnek van. Akinek nincs, az olyasmin pörög, hogy mit mennyien néztek, és közben vicces módon minősít, trashezik meg ürülékezik, miközben pufók arca kivörösödik.
  • Zoliz #2
    Attól, hogy mivel ezt a trasht sokan nézték a rebootban is pénz lesz még akkor is ha csak hétköznapi ürülék.
  • Zombee #1
    Azért kicsit több lényfilmet is el tudnék képzelni. Mert mitől is pörögnek ezek annyira?