Szekeres Viktor

A Bambi lehet Az oroszlánkirály technikai utódja

A Disney legközelebb a Bambit szeretné fotorealisztikusan animálni.

A tavalyi Az oroszlánkirály minden idők hetedik legsikeresebb filmje lett 1,656 milliárd dolláros bevételével (csak egy hajszállal maradt el a Jurassic World hatodik helyétől), így természetesen a Disney tovább fogja vinni a fotorealisztikus animációs műfajt, hiszen a közönségigényeket illik kielégíteni. És a következő áldozata, azaz az újabb adaptáció tárgya a jelek szerint a Bambi című klasszikus animáció lesz.

Az 1942-es klasszikus újrájának producerei Chris Weitz, Paul Weitz és Andrew Miano lesznek. A tervek szerint Geneva Robertson-Dworet és Lindsey Beer írhatja meg a forgatókönyvet, mely természetesen nagyban fogja követni az eredeti filmet, és az abban szereplő karaktereket sem kell majd nélkülöznünk. Azt még nem tudni, hogy mikor kerülhet mozikba a film, de 2022 előtt nem érdemes számítani rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • cateran #7
  "De hát, vannak, akik nem képesek felfogni, hogy a világ megy tovább. "

  Ezert csinalnak belole remaket.....vilagos...:D Nem elozmenyt, folytatast, spinoffot...remaket...mert haladnak elore...m`kay
 • Ender Wiggin #5
  Saját (aminek nem regény vagy más film/rajzfilm az alapja) filmmel mindig buknak, logikus, hogy más, felvásárolt stúdiók farvizén meg az öreg Walt munkásságának CGI-sítésén kívül nincs más út a pénz felé.
  Nem tudom, hogy van-e gyerek, aki ezeket a realisztikus filmeket preferálja a rajzfilmekkel szemben...
 • kalapos01 #4
  Ami van, akit zavar. Szerintem tök jó, hogy az emberek képesek szeretni valamit ebben a korban, ami tele van negativizmussal. Ezerszer inkább pár csillogó szempár, amely lelkesen mesél az élményről, amit esetleg meg akar ismételni. Mindig lesz olyan netes kommentelő, akinek fáj. Mások vagyunk. Van, aki képes örülni, más pedig ilyen apróságokban az egész világ összeomlását látja. Amivel nincs gond, csak ugye ott kezdődik a folyamat, hogy van, akinek kényszer, hogy ezt ki is írja magából, mint az alattad lévő. Ezt nevezik propagandának.

  De hát, vannak, akik nem képesek felfogni, hogy a világ megy tovább. Pont úgy, ahogy a 60-as vagy a 80-as években is mammogtak sokan, hogy "bezzeg az én időmben!".
 • kalapos01 #3
  Igen, a fikageneráció tipikus képviselője. Lapozzunk. Manapság érdekes, hogy miközben sokan magukban és környezetükben képesek rajongani filmekért, zenékért, kajákért, tudomisénmikért, van egy réteg, aki feljár a netre is kiírja magából a nyomort, mert mindent utál, minden zavarja. Konkrétan az is, hogy egyes cégek gazdagok lesznek.

  Neked elcseszték, mert megnézted, fizettél érte és nem tetszett. Ez van, előfordul. Cserébe rengeteg ember, főleg gondolom gyerekek, imádták. De ez nem érdekel téged, mert csak az számít, hogy neked bejöjjön. Érthető. Önző, de érthető.
 • gombabácsi #2
  a nép habzsolja kétpofára...
 • Zoliz #1
  Kell a pénz a dizniknek. Más ésszerű indok nem áll amögött, hogy mindent elcsesszenek.