Szekeres Viktor

Előzetes kapott Nicole Kidman és Hugh Grant HBO-s sorozata, a Tudhattad volna

Ilyen lesz a The Undoing.

Az HBO 2018-ban a Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) után újabb könyvadaptációt rendelt be David E. Kelley készítésében és Nicole Kidman főszereplésével. A The Undoing Jean Hanff Korelitz könyve, a You Should Have Known alapján készül, és tavasszal kerül bemutatásra Amerikában és itthon is, és most megérkezett az első előzetese.


A karakterközpontú pszichológiai thriller itthon Tudhattad volna címen jelent meg könyv formájában. Íme a fülszövege: "Jean Hanff Korelitz regényében egy házassági tanácsadónak rá kell ébrednie, hogy tökéletes élete délibáb…
Grace Reinhart Sachs olyan életet él, amilyet mindig is áhított. Minden idejét a férjének, az előkelő kórházban dolgozó gyermekonkológusnak, a fiuknak, Henrynek és a hozzá terápiára járó pácienseinek szenteli. Hamarosan megjelenik a könyve, a Tudhattad volna, amelyben ostorozza a nőket, amiért nem hallgatnak az ösztöneikre, és arra tanítja őket, higgyenek az első megérzésüknek, amikor megismernek egy férfit.
Azonban néhány héttel a könyv megjelenése előtt óriási törés keletkezik az életében: egy erőszakos halál, egy eltűnt férj és az oly régóta ismert férfi hűlt helyén egy sor rettenetes felismerés. Az egyre növekvő és a nyilvánosság érdeklődését is felkeltő katasztrófa nyomán Grace-t megrettenti, mennyire nem hallgatott a saját tanácsára. Kénytelen felszámolni az addig megszokott életét, és újat építeni maga és a fia számára.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!