Szekeres Viktor

Újabb két tervezett Marvel-tévésorozatot nyírt ki Kevin Feige

Kevin Feige tovább folytatja a vérengzést.

Ősszel elég komoly hírnek számított a Marvel házatáján, hogy a Marvel Studios, azaz a Marvel-képregények adaptációjával foglalkozó mozis stúdió nagyfőnöke, Kevin Feige új tisztséget kapott, és mint Chief Creative Officer of Marvel, és besorolták alá a tévésorozatokkal foglalkozó Marvel TV-t, valamint és az animációkkal, valamint egyéb termékekkel foglalkozó Marvel Family Entertainmentet is. Ez azt jelentette, hogy minden a Marvel Studios és Kevin Feige irányítása alá került, utóbbi felel egyszemélyben a kreatív irányokért.

Az eset után elég hamar megszüntetésre kerültek Marvel TV élőszereplős sorozatai, előbb a Cloak and Dagger, majd pedig a Runaways, sőt, a Hulun fejlesztés alatt lévő Ghost Rider sem élte túl a fázist. Nos, miután az élőszereplős szériák kipipálásra kerültek, a Hulu tervezett 5 animációs szériája került terítékre, és tegnap kiderült, hogy a Tigra & Dazzler, valamint a Howard The Duck is elvérzett (vagy el lett véreztetve) a korábbi berendelés ellenére. Mondanunk sem kell, hogy a látszat az, hogy Kevin Feige mindent eltöröl, ami nem kapcsolódik a tévében az MCU-hoz, a Marvel mozis univerzumához, és ezentúl az lesz az alap, hogy minden mindennel összefügg.

Az igazsághoz persze hozzátartozik az, hogy a Helstrom széria, valamint az animációs M.O.D.O.K. minden jel szerint meg fog valósulni a Hulun, tehát azért mégsem mondható 100%-os az annihiliáció.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!