Szekeres Viktor

A Nő az ablakban lesz a mozis nyár nagy mozis krimije? Itt a magyar előzetes

Előzetest kapott a Nő az ablakban.

Általában azt szoktuk írni, hogy a szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban, és ez most is áll, hiszen A nő az ablakban premierjére csak május közepén fog sor kerülni. Íme a szinkronizált trailer.


A The Woman in the Window eredeti címre hallgató film főszereplő között ott van Amy Adams, Gary Oldman, Jennifer Jason Leigh és Julianne Moore is. A krimit Joe Wright rendezte, mégpedig egy itthon is megjelent bestseller alapján, amit A.J. Finn írt. A szkriptet Tracy Letts adaptálta.

Aki a történetre kíváncsi, de nem akarja megnézni a fenti előzetest, annak a regény fülszövegét ajánlanánk: "Anna Fox egyedül él New York-i otthonában, egy üresen kongó nagy házban, ami egykor boldog családi élete színtere volt. Férje és lánya nincsenek már vele, agorafóbiával küzd, napjait azzal tölti, hogy idegenekkel csetel a laptopján, régi filmeket néz, túl sokat iszik, és a szomszédjait figyeli.
Amikor Russellék beköltöznek a szemközti házba, még inkább felerősödik benne a vágy, hogy újra együtt legyen szeretteivel. Aztán Anna meglát valamit az ablakból, amitől ingatag világa omladozni kezd. Tényleg látott valamit, vagy csak a képzelete játszott vele? És milyen következményekkel jár, ha megvádolja új szomszédjait?
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Az alaphelyzetben van hasonlóság, de teljesen másról szól.
  • Kaslerka #2
    Ez eléggé ugyanaz, mint "A lány a vonaton"...
  • Ender Wiggin #1
    jól összelopkodta a szerző más regényelből, filmekből az ötleteket...