Itthon mindent letarolt a Bad Boys 3

Majdnem 100 ezren nézték meg a múlt heti folytatásfilmet.

Magyarországon nagyobb az igény a folytatásfilmekre, mint valaha, ezt a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk is bizonyította, melyet a nyitóhétvégéjén itthon 93 680-an néztek meg, és ezzel természetesen simán szerezte meg az első helyet a toplistán. Forintban kifejezve a film 155 milliós bevételt produkált, ezen osztozhattak meg a mozik és a forgalmazó.

Mondanunk sem kell, hogy a legnézettebb 10 film között még mindig a folytatások dominálnak, hiszen ott van a Jumanji - A következő szint, amit már 399 ezren láttak, a Jégvarázs 2 599 ezer nézővel, valamint a Star Wars: Skywalker kora a maga 703 ezres nézőszámával. A legjobban álló nem folytatásfilm a jelenleg 10 legnézettebb közül a Tőrbe ejtve 110 080 eladott jeggyel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Jawarider #1
  Tegnap megnéztem.

  Hangulat, poénok, karakterek, helyszínek, sztori nagyon eltaláltak, lehet nem ez volt a cél, de a cselekményben nem volt annyi dinamizmus mint a 2. részben.

  Spoiler:
  A kapitányt nem kellett volna megölni, nem lenne rossz ha visszatérne a 4. részben , pl. hogy csak átverés volt a temetése a bűnözők miatt, vagy valami hasonló.
  Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2020.01.21. 13:00:54