Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Pop, csajok, satöbbi-sorozat

Ha lesz magyar címe a Pop, csajok, satöbbi-sorozatnak, akkor nem az, ami a könyvnek és a filmnek.

Megérkezett a Hulura tervezett High Fidelity-sorozatnak a teljes(ebb) előzetese, mely remekül átadja azt a hangulatot, amire a könyv, illetve az abból készített mozifilm rajongói számíthatnak. Arról még nincs hír, hogy itthon látható lesz-e a széria, de a Hulu egyes sorozatait az HBO GO be szokta hozni, így lehet reménykedni.


A tervek szerint eltávolodnának a sorozatban az írott alapanyagoktól, miközben megtartanák a műfajt, valamint a szellemiséget. Ha valaki nem ismerné az itthon is megjelent könyvet, annak itt a fülszöveg: "Te tudod, melyek voltak életed legfájdalmasabb szakításai?
Rob tudja. De Laura, akivel éppen most szakított, nincsen köztük.
Éppenséggel örül is (egy kicsit), hogy végre szabad: bármikor nyugodtan hallgathatja a kedvenc zenéit, átrendezheti a lemezgyűjteményét... és elmerenghet azon, vajon miért végződik minden kapcsolata szakítással.
Sőt, meg is keresheti azokat a nőket, akik a legfájdalmasabb szakítások ötös listáján szerepelnek. De kiderül, hogy mégsem tud továbblépni. Mert a lemez elakadt Lauránál.
A Pop, csajok, satöbbi sok millió példányban eladott bestseller, egy káprázatos film ihletője (John Cusack felejthetetlen alakításával), és ma már nyugodtan nevezhető a populáris irodalom klasszikusának. Több mint húsz évvel a megjelenése után kellemesen nosztalgiázhatunk is a regény el- vagy újraolvasásával: a nagy része egy olyan lemezboltban játszódik, ahol bakelitlemezek sorakoznak a polcokon, és egy igazi rajongó számára a "zene" - a jó zene! - a legfontosabb dolog az életben, mondjuk, a szerelem mellett.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AnuluWork #1
    Jézusom ...