Szekeres Viktor

Kétséges a Watchmen-sorozat folytatása

Sokan az év legjobb sorozatának tartották, de lehet, hogy nem folytatódik.

Az HBO-s Watchmen-sorozat meglehetősen jól sikerült, legalábbis mind a kritikusok, mind pedig a nézők szerették, és már a díjakat is elkezdte gyűjtögetni a széria. Azonban lehet, hogy nem fog folytatódni, hiszen a készítő, Damon Lindelof már jó előre kijelentette, hogy ő az első évaddal elmesélte azt, amit akar (de bárki nyugodtan folytathatja), és a napokban Casey Bloys, az HBO részéről kifejtette, hogy nem látja sok értelmét Lindelof nélkül folytatni a szériát. Így, ha a készítő nem gondolja meg magát, akkor nem lesz második évad.

A Watchmen-sorozat nem a képregény egyenes adaptációja volt, hanem teljesen eredeti történet új arcokkal és eddig ismeretlen karakterekkel, de persze ugyanabban az univerzumban, amit korábbról már lehetett ismerni. A készítő saját szavaival remixnek nevezte a sorozatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bulics #1
    Folytatást remixnek nevezni? Egyébként végig remek volt, remek volt, hogy találtak témát is neki nem csak úgy folytatták hogy bőrt húzzanak le az eredetiről. De a vége egyenesen vacak volt, nem kevesebb.