Szekeres Viktor

Újabb magyar film fog 100 ezer néző fölé kerülni

A Sevelednek össze fog jönni a 100 ezer néző.

Múlt hétvégén 59 moziteremben 6 597-en nézték meg itthon a Seveled című magyar filmet, ezzel a látogatottsága 97 642-re ugrott, s most már biztosra vehetjük, hogy meglesz neki a 100 ezres nézőhatár. A film egyébként a premierje után hat héttel is a tíz legnézettebb mozifilm között van itthon, eddig 146 millió forint bevételt szerzett.

A forgalmazó hivatalos szinopszisa a filmhez a következő: "Elsőre jó ötletnek látszott. Gergő, a csajozógép filmkritikus szeretne beteg édesanyja kedvében járni, és a jó ügy érdekében hazudik egy nagyot. Csak egyetlen egyet: beviszi hozzá a kórházba a szomszédját, a nagyszájú ex-sztriptíztáncosnőt, akinek van egy nagy előnye: öt hónapos terhes. Az unokamániás anyuka boldogan látja, hogy a fia révbe ért, elbúcsúzik mindenkitől – és meggyógyul.
Ettől kezdve Gergő és Saci kénytelen újabb és újabb hazugságokkal tartani a frontot. Bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a „nagyi”, úgy tesznek, mintha boldog, fiatal pár volnának. Az átverések persze sosem tökéletesek, és a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik: pedig előbb-utóbb meg kell születnie a megoldásnak.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #1
    Mi ez a Szomszédok 2020 vagy a *átok közt moziverziója?