Szekeres Viktor

Előzetest kapott Jared Leto Pókember-spinoffja

Itt a Morbius első előzetese.

Tavalyelőtt nyáron derült ki, hogy Jared Leto lehet a legújabb színész, aki a DC-s mozis univerzum után a Marvelesbe is ellátogat, ugyanis aláírta a szerződését a Sony stúdió új képregény-filmjéhez, a Morbiushoz, ami akkor még Morbius the Living Vampire címen futott. A karaktert a Pókember-rajongók minden bizonnyal ismerik, hiszen ő az 1971-es Amazing Spider-Man 101-es számában tűnt fel. Íme a film első előzetese.


Morbius figuráját Roy Thomas találta ki és Gil Kane rajzolta meg először. Dr. Michael Morbius egy tudós, aki saját beteg vérével kapcsolatos betegségének gyógymódját kutatja, amikor is a vampirizmus egy olyan formájával fertőződik meg, ami szupererőt ad neki. Érdekesség, hogy eredetileg az volt a terv, hogy a karakter a Penge-mozifilmekben is feltűnik, sőt, a második résznek ő lett volna eredetileg a fő rosszfiúja.

A filmet Daniel Espinosa rendezte, aki korábban az Életen, A 44. gyermeken, illetve a Védhetetlenen dolgozott, de persze a legjobb filmje még ma is a svéd Instant dohány. A forgatókönyvet Burk Sharpless és Matt Sazama jegyezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!