Szekeres Viktor

Újabb horrorfolytatás kapott ijesztő előzetest

Ilyen lesz A fiú 2.

Amerikában február 21-én mutatja be a mozikban az STX Entertainment A fiú (The Boy) második részét, ami a Brahms: The Boy 2 címet viseli. A Katie Holmes főszereplésével készített filmben még szerepelni fog Christopher Convery, Owain Yeoman és Ralph Ineson, a rendező pedig, miképp az első rész esetében, most is William Brent Bell.


A 2016-ban bemutatott The Boy szolid sikert ért el a mozikban, és lakossági forgalmazásban sem szerepelt rosszul. A 10 millió dolláros költségvetésből készített alkotás Amerikában 36, a világ többi részén pedig 38 millió dollár bevételt produkált, így nem volt kérdéses a második rész, ami ebben a műfajban a sikeresek esetében már-már kötelezőnek mondható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #4
  "Mamma Mia is kapott folytatást. "

  Tovább nem is olvastam. Miről is beszéltünk? Arról, hogy milyen műfajban van folytatás (lelövöm a poént: mindegyikben van), vagy, hogy melyik műfajban kötelező? Döntsd el mi a kérdés. Tedd fel újra. De persze csak akkor, ha nem tudsz válaszolni rá magadtól, és úgy érzed, hogy más tud. Úgy éreztem, hogy tudok segíteni, mert hiányos a tudásod, de ha trivialitásokkal akarsz reagálni, akkor nem hiszem, hogy tiszták a szándékaid.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2020.01.11. 19:04:00
 • Zombee #3
  Mamma Mia is kapott folytatást. Az életrajzi, a sportdráma, random dráma meg ritkán sikeresek a siker valódi értelmében.
  Könyvadaptációt meg szoktak folytatni. Ott van pl. a Jurassic Park, 2 regény, és 5 film, amiből 2 teljes egészében független a regények sztorijától - a JP 2-3. része nagyjából a 2. regényből lett összeollózva, sok korábban meg nem írt tartalommal kibővítve.
  Nyilván egy életrajzi filmet meg valós események alapján készültet nem érdemes folytatni, de esküdni nem mernék rá, hogy sose volt még rá példa.
  De könyvadaptációt folytat a Rambo sorozat is további 4 résszel. Tudom, David Morrell írt Rambo 2-3 könyvet, de azokat a film forgatókönyvéből, maga a film könyvadaptációt folytat. És szerintem még sorolhatnám.
 • zetortraktor #2
  Elég sokban. Életrajzi film. Musical. Könyvadaptáció. Sportdráma. Valós események alapján készített film. Random dráma. Hollywoodi alkotói filmek. Random művészfilmek. Folytatható a sor.
 • Zombee #1
  Melyik műfajban nem kötelező manapság siker esetén a folytatás?