Szekeres Viktor

A Star Wars 9-nek megvan az egymilliárd forintos hazai bevétel

A magyar nézők még mindig oda vannak a Csillagok Háborújáért.

A fű zöld, az ég kék, a magyaroknak pedig a Star Wars az egyik kedvencük - vagy legalábbis ez a franchise érdekli legjobban a hazai közönség. Ez természetesen nem vita tárgya, elég csak az eredményjelzőre, vagyis hát a látogatottsági adatokra nézni, a Star Wars: Skywalker kora három hete uralja itthon is a toplistákat.

A harmadik trilógia zárófilmjét hétvégén itthon 70 836-an nézték meg, annyian, mint sok premierfilmet az első hétvégén sem, és ezzel a J.J. Abrams által rendezett alkotás nézőszáma 652 652-re ugrott. A nagy mérföldkövet azonban nem ezzel tudta le a film, hanem az egymilliárd forintos bevétel elérésével (a statisztikák kedvelőinek: a pontos adat vasárnap este 1 053 986 718 forint volt), ezzel már most a tavalyi év második legsikeresebb filmje, hiszen csak a Bosszúállók 4 előzi meg, és még a Jégvarázs 2 is csak bottal ütheti a nyomát a maga 825 milliójával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Kár, nagy kár, de igazából egyrészt a gyártónak az a fontos, hogy az ember megnézze, másrészt, ha valaki nem rohan ész nélkül, akkor olvashatta volna, hogy a film jelentektelen, felesleges, ertelmetlen és nem nézi meg, és nem fizet, és lehet, hogy akkor nem ilyen sikeres.

    Ha a nézők türelmesek és racionálisak, talán a filmek sem lennének feleslegesek, értelmetlenek és jelentéktelenek. Mert akkor nem lennének sikeresek.
  • duke #1
    Kar hogy a film jelentektelen, felesleges, ertelmetlen.