Szekeres Viktor

Tenet: szinkronizált előzetest kapott az új Christopher Nolan-film

Ilyen lesz, illetve lehet magyarul a Tenet.

Magyarul beszélő előzetest kapott a Tenet, Christopher Nolan új filmje, melybe a főszerepet játszó John David Washington mellett kiemelt szerepet kapott Robert Pattinson, Keneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson, ELizabeth Debicki, Clémence Poésy és természetesen Michael Caine is.


A hazai forgalmazó a következő leírást adta ki a filmhez: "A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #3
    Egy véleményen vagyunk!
  • zetortraktor #2
    Vagy csinált megint egy zseniális filmet. Nyilván, akinél valamelyik filmje lufi volt, az nem fogja megnézni (ezek többsége nem is nagyon érdeklődik, páran közülük meg annyira keserűek, hogy ennek hangot akarnak adni, hogy másokkal is tudassák), de szerencsére sokan vannak, akik imádják, amit csinál.

    Én speciel úgy állok hozzá, hogy remélem, hogy nagyon jó lesz. Ha koppanok, hát koppanok, de legalább eredeti a film.
  • gombabácsi #1
    nolan megint fúj egy lufit?