Szekeres Viktor

Itthon nem lett óriási bukta a Macskák

Nálunk nem szerepelt kínosan gyengén az Arany Málna-esélyes Cats.

Amerikában döbbenetesen nagyot bukott a Macskák című musical legújabb adaptációja a mozikban, nálunk viszont valamennyire érdekelte a nézőket. Nyilván az első hétvégén eladott 18 317 jegyet nem fogja a forgalmazó reklámozni, de a teljesítmény nem pocsék, maximum közepesen gyenge.

A többi december 26-i premier szereplését mindenki meg tudja ítélni saját szája íze szerint: a Kémesítve című animációs film 70 moziban 28 327 nézőt érdekelt, az Amerikában értékelhetetlen teljesítménnyel a mozikból 3 hét után eltakarított JEXI - Túl okos telefonnak 27 887-re futotta 47 multiplexben, míg a NászszezON 24 moziban mindössze 9 652 nézős teljesítményre volt képes. A tavalyi év egyik legjobb filmje, a Portré a lángoló fiatal lányról a MoziNet forgalmazásában egy moziban 2 205 nézőt érdekelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Elkezdtem nézni. Hááát rosszabbra számítottam, de amikor felcsendültek a musical dallamai, egy 80-as évekbeli gagyi zskat akciófilm hangszerelésével, akkor rájöttem, hogy itt nem a CGI a legföbb gond, hanem az egész. Maga a műfaj vált a XXI. szd elejére anakronisztikussá.
  • Zombee #1
    Mifelénk a közepesen gyenge már majdnem pocsék.