Szekeres Viktor

Megkapta első idei előzetesét a 2020-as X-Men mozifilm

Na, szóval ilyen lesz az Új mutánsok.

Megérkezett a New Mutants legújabb előzetese, és a kalandvágyó pixelvadászatok kezdhetik is a trailer összehasonlítását a több, mint két évvel ezelőtt kiadott első előzetessel, hogy valóban az eredetileg tervezett stílust viszik-e tovább, vagy volt értelme az újraforgatásoknak, és valóban változtattak. (Nyilván a reklámokból nem fog kiderülni, hogy milyen lett a végeredmény, de hátha lehet apró jeleket felfedezni.)


A New Mutants rendezője Josh Boone, a film Scott Neustadter és Michael H. Weber forgatókönyve alapján készült. A szkripten korábban Boone Knate Gwaltney-vel dolgozott és készített el belőle pár változatot. Miután az X-Men: Az elsők a 60-as, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai a 70-es, míg az Apokalipszis a 80-as években játszódott, a New Mutantsnak a kilencvenes évek fog otthonául szolgálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Mármint mi a hiszti tárgya, mitől görbül sírásra a száj ilyenkor? Hogy ezt is meg kell nézned? Mert kényszerítenek? (De most komolyan, próbálom magamban előcsalni ezt az érzést, de valahogy nem áll rá a szám arra, hogy a havi aktuális tiniromantikus filmre azt mondjam, hogy unalmas, mert... ami teljesen hidegen hagy, annak nem törődök a létezésével. Ebben a hónapban is bemutat egy festőről szóló úti dokumentumfilmet a Pannonia Entertainment? Szinte észre sem veszem, nem tartom unalmasnak. De hát, mások vagyunk, van, akinek a hiszti az önkifejezési módja, ezt tiszteletben kell tartani.)

    Kivételesen az sem mondhatom, hogy ez csak annak unalmas, aki minden X-Men filmet megnéz, mert alig van X-Men film - évi egy nem hiszem, hogy unalmas lenne. Más kérdés, hogy csak a legnagyobb rajongók néznek meg minden X-Men filmet.