Szekeres Viktor

Al Pacino és csapata hidegvérrel nácikat gyilkol új sorozata előzetesében

Megérkezett a Hunters teljes trailerje.

Az előzetes szinopszisa a alapján a Hunters gyilkosokról fog szólni és valós eseményekre épül: nácivadászok sokszínű (és szedettvetett) csoportjáról szól a 70-es évek Amerikájában, akiknek a célja a bosszú és az igazság szolgáltatása. Ők azok, akik a hatóságok elől Amerikába menekülő nácik százait nyomozták le és ölték meg az amerikai kormány akaratlan segítségével. Íme az Amazon Prime szériájának teljes trailerje.


A sorozat főszereplői Al Pacino és Logan Lerman lesznek, míg a további karaktereket olyan színészek fogják alakítani, mint Josh Radnor, Dylan Baker, Jerrika Hinton, Greg Austin, Catherine Tate, Tiffany Boone, Saul Rubinek, Lena Olin és Carol Kane.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  ha láttál már dokumentumfilmet valódi nácivadászokról, akkor benned is felmerülne, hogy ez kb a képregények szintjén van a valósághoz képest. Arról nem is beszélve, hogy a szinopszis szerint a nácik (többszáz magasrangú náci bujkál a sorozat szerint New Yorkban) a negyedik birodalom építésén fáradoztak a 70-es évek amerikájában... Szerinted?
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2020.01.07. 17:44:45
 • dzsagon #3
  Ha a 70-es évek Amerikájában éltél és most kb. 70 vagy el is hiszem neked.
 • Montanosz #2
  Na végre valami izgalmas sztori, remélem jó a megvalósítás
 • Ender Wiggin #1
  Hát ez kb annyira hiteles, mint a csárli angyalai.