Szekeres Viktor

A fiatal Luke Skywalker is benne lehet az Obi-Wan Kenobi-sorozatban

Lehet, hogy nagyot fog dobni a Disney az egyik új Star Wars-sorozatában.

Az LRM Online rukkolt elő az értesüléssel, amit később a Slashfilm meg is erősített, miszerint az ifjú Luke Skywalker karaktere fel fog tűnni a Disney+ egy új élőszereplős Csillagok Háborúja-sorozatában, melynek központi figurája Obi-Wan Kenobi lesz. Azt persze nem tudni, hogy kiemelt szerepet fog kapni, vagy csak vendégeskedik majd, de ez mindenképp olyan fejlemény, ami növelheti a stúdió bevételét, hiszen előfizetőket hozhat.

Egyelőre sok infó nincs a tervezett szériáról, mindössze azt lehet tudni, hogy a főszereplője Ewan McGregor lesz, a története pedig a III. és IV. Star Wars-epizód között fog játszódni, amikor a Jedi-rend szétesik. A forgatása 2020-ban kezdődik, s miképp a Marveles minisorozatok a Disney+-on, ez is hat epizódos lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #4
  Ebben a formában nem érzem kellőképpen érdekesnek ezt. :)
 • wraithLord #3
  Lehet, hogy Obi-Wan segítette időnként Luke családját valahogy a Tattooine-on. Lehet, hogy csak két párhuzamos sztoriszálon lesznek, és időnként találkoznak, mint idegenek.
  Végül is Obi-Wan vitte Luke-ot a Tatooine-ra, ő volt megbízva azzal, hogy vigyázzon rá. Csak voltak valami kapcsolatban, ha egyoldalú is volt ez, és amíg fel nem fedte magát Obi-Wan, addig Luke azt hitte róla, hogy csak egy szenilis vén remete.

  Vagy ha nem volt ilyen, akkor most biztos lesz. :D
 • Zombee #1
  És mit keres benne Luke Skywalker? Ők a IV. részig nem voltak kapcsolatban.